i n 3 s p e c i a l s

Kleuradvies  Met een kleuradvies van  i n 3 i n t e r i e u r  kun je de sfeer van je huis veranderen of verbeteren. Wij bestuderen de situatie ter plaatse, bespreken de wensen – niet alleen de kleur van de muren – en zoeken de juiste middelen om je interieur up-to-date te brengen.  i n 3 i n t e r i e u r  presenteert binnen enkele dagen een rapport met aanbevelingen. Met het advies, de exacte kleurnummers en materiaalkeuzes kunt u direct aan de slag en is succes verzekerd! Stuur een email naar in3interieur@gmail.com of bel 06-43514048 voor informatie en tarieven.


Interieuradvies+  Soms uit verlangen, soms uit noodzaak: onze woonwensen veranderen naarmate we ouder worden.  i n 3 i n t e r i e u r  heeft oog voor deze verandering en geeft senioren met het Interieuradvies+ een nieuwe kijk op hun inrichting. Het advies biedt praktische oplossingen en concrete tips voor een functioneel en aantrekkelijk interieur. (speciaal tarief) Stuur een email naar in3interieur@gmail.com of bel 06-43514048 voor informatie en tarieven.


Workshop Bedenk!  Vaak hebben wij allerlei wensen als het over de inrichting van ons huis gaat: een nieuw meubel, een andere kleur op de muur of eens een andere indeling. Lijkt het plan te ingewikkeld of ben je niet zeker van het beoogde resultaat? Kom er mee naar de  i n 3 i n t e r i e u r workshop van twee dagdelen en…Bedenk! 
Stuur een email naar in3interieur@gmail.com of bel 06-43514048 voor informatie en tarieven.