i n 3 s p e c i a l s

Kleuradvies  Met een kleuradvies van  i n 3 i n t e r i e u r  kun je de sfeer van je huis veranderen of verbeteren. Wij bestuderen de situatie ter plaatse, bespreken de wensen – niet alleen de kleur van de muren – en zoeken de juiste middelen om je interieur up-to-date te brengen.  i n 3 i n t e r i e u r  presenteert binnen enkele dagen een rapport met aanbevelingen. Met het advies, de exacte kleurnummers en materiaalkeuzes kunt u direct aan de slag en is succes verzekerd! Stuur een email naar in3interieur@gmail.com of bel 06-43514048 voor informatie en tarieven.

Gedetailleerd advies. Aan sommige ingrepen in het interieur hangt een flink prijskaartje. Zoals het vernieuwen van een vloer, de aanschaf van nieuwe meubles, de zoektocht naar de juiste keukenspecialist. Daarbij is het fijn als een professional met je meekijkt en onderzoek voor je verricht.  i n 3 i n t e r i e u r  kan dit voor je verzorgen en u adviseren over specificaties, toepassing en uitvoering met alle actuele informatie tegen een heel schappelijk uurtarief. Stuur gerust een email naar in3interieur@gmail.com of bel 06-43514048 met uw vraag!

Interieuradvies+  Soms uit verlangen, soms uit noodzaak: onze woonwensen veranderen naarmate we ouder worden.  i n 3 i n t e r i e u r  heeft oog voor deze verandering en geeft senioren met het Interieuradvies+ een nieuwe kijk op hun inrichting. Het advies biedt praktische oplossingen en concrete tips voor een functioneel en aantrekkelijk interieur. (speciaal tarief) Stuur een email naar in3interieur@gmail.com of bel 06-43514048 voor informatie en tarieven.