LenteBoost

Als we nou eens profiteren van dit moment om ons interieur op te knappen?

Heb je meubels gekocht, maar je mist toch gezelligheid? Welke kleur is het beste voor de sfeer of warmte die jij zoekt? Kun je met verf of materiaal aan een bestaande inrichting een boost geven?

Absoluut. Met het online advies LenteBoost kun je jouw interieur de mood geven die jij wenst, of je nu voor neutrale tinten kiest of juist meer gewaagde kleuren. We kijken naar verfkleuren maar ook naar andere materialen indien gewenst.

Bron: Ressources Peintures

Zo werkt het. Je stuurt een email naar in3interieur@gmail.com met tenmiste vijf goede foto’s van het vertrek dat je wil boosten. Je vult een korte vragenlijst in en stuurt die samen met een tiental inspiratiefoto’s naar mij toe. Het zijn eenvoudige taakjes waarvoor je korte instructies ontvang. Daarna ontvang je een bevestiging van de ontvangst en kun je tot betaling overgaan.

De prijs voor het advies LenteBoost is €85.00 (voor een kamer).

Binnen 7 werkdagen ontvang je gepersonaliseerd advies per email met daarin de kleurnamen/-nummers en evt. referentie van materialen, verkoopadressen plus korte aanwijzingen voor de uitvoering. Kleuren en materialen die passen bij je meubels en ook passen bij de ruimte van je huis of appartement en de sfeer verhogen.
Van kleuren krijg je een fijne gemoedsrust!


Dit aanbod is geldig tot 1 juli 2020.