Interieur Anno NU!

6 lessen interieurontwerp

Boordevol inspiratie & Hands-on

voor wie: Voor iedereen die van mooie interieurs houdt– geen voorkennis nodig! Wil jij aan de slag om: – een interieur te leren ontwerpen in de praktijk; – kennis te maken met het vak om ook voor anderen een mooi interieur te creëren; – gezelligheid aan te brengen in een kamer of een fikse update te bedenken voor je eigen huis; – te leren hoe je al jouw favoriete ideeën en plannen samenbrengt in een ontwerp. Het maakt niet uit wat de reden is: je bent van harte welkom en je zult alle kans krijgen om je eigen visie uit te werken in een ontwerp voor jouw huis (of dat van een ander). En vooral ook voor cursisten die de (theoretische) cursus bij een van de volksuniversiteiten hebben gevolgd.    

wanneer:  informeer naar de eerstvolgende startdatum, telkens van 19.30 tot 22.00 uur

waar: Atelier Imagine, Voorterweg 150, 5611 TA  Eindhoven

kosten:  totale kosten zijn €170.00 (cursusgeld €140.00 + materialen €30.00). Dit is voor: de zes lessen, alle benodigde materialen, een handig naslagwerk en inclusief koffie/thee.  (15% korting voor cursisten die bij een van de volksuniversiteiten mijn cursus hebben gevolgd). 

huiswerk: ja, huiswerk om je onder te dompelen in de onderwerpen en je project tussentijds uit te werken. Vandaar dat de lessen om de week plaatsvinden. 

de thema’s:  iedere les heeft een eigen thema waarin je na een korte uitleg, aan de slag gaat voor je eigen ontwerp; in de laatste les presenteer je jouw complete ontwerp aan de groep. De thema’s zijn mood board, plattegrond, kleuren, materialen, meubels, verlichting, afwerking/styling, presentatie.

meebrengen: laptop of ipad en je eigen inspiratie tijdschriften.

Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Inschrijven: copy & paste het volgende formulier

Naam:*

Email:*

Telefoonnummer:*

Cursus startdatum: …………….. 2020

Stuur de gegevens naar in3interieur@gmail.com waarna je de bevestiging en betaalgegevens ontvangt per email. Jouw gegevens worden uitsluitend gebruikt voor cursus gerelateerde communicatie onderling. Schrijf je nu in voor een inspirerende ervaring!